Feather


black and white details


Detaljer

Nytt till hemmet, fastna direkt vid dessa lyktor, vill ha in lite av naturen i hemmet. :) 

En lugn kväll

Efter ett tandläkar besök idag så har jag mest bara tagit det lugnt, hade bra ont efteråt, de har börjat med en ny metod hur de bedövar men det var inget för mej de gjorde bra ont och tog lång tid, tillslut orka jag inte så de blev vanlig bedövning, nu efteråt har jag haft ont i några timmar, nu på kvällen har de bara blivit lugnt, kollat på tv och klickat på datorn.
Imorgon blir det träning, precis kommit igång igen och det känns riktigt bra, måste sysselsätta mej med något annar börjar jag klättra på väggarna. Nu blir det att kolla på tv play sen sova :) 

Redigeringstips - Liva upp dina vinterbilder

 


Redigera dina mörka och trista vinter bilder i photoshop, kolla filmen hur jag redigerade bilden ovan. :)
 
Är det problem med att kunna se filmen kan detta bero på att man inte har updaterat sin Adobe Flash Player, kan också bero vilken webläsare man har, just i explorer så kan det krångla.

Redigeringstips i Photoshop

 
När man redigerar bilder i photoshop så finns det mycket man kan göra men denna funktionen gillar jag och använde när jag redigerade denna bilden på min katt Felix, klicka på fliken förbättra högst upp och justera färgkurvor.
Nu vet jag inte om den funktionen finns i alla photoshop program, jag använder photoshop 10.  
 
 

Längtar till sommaren

Sitter och kollar igenom gamla bilder, hitta dessa sommarbilderna då det var som varmast mitt i sommaren :)
 

Ny design

Lite ändring på bloggdesignen, kommer me tiden att ändra den lite mer.. :) 

Frostiga närbilder

Idag var jag ute på landet, jätte fint väder idag men bra kallt det har blivit nu, men pga det så har naturen blivit mycket finare med all frost och alla träd är vita, tror alla med foto intresse inte kunnat låta bli att vilja fota naturen nu :)
 

Naturens fina verk

 

Gottar mej med en sallad

Idag blev jag sugen på en sallad, så drog iväg till mataffären och mixa ihop en egen sallad med det jag gillar :)
Funderar på att dra iväg till loppisen dock lite sent ute då de öppna nyss och det är alltid så mycket folk, känner mej seg idag så får se hur de blir. Senare blir det att träffa killen :) imorgon blir de nog träning, börja komma igång och göra något, dessutom så blir man nog piggare, behövs i den årstiden man är i nu.
 

Candy

Varit en slappar kväll med tv och photoshop redigering och annat pyssel på datorn :)

Mitt vardagsrum

Mitt vardagsrum, lite nya detaljer, älskar när det är stelrent men de får inte bli för stelt utan ändå ska vara hemtrevligt :)
 
Ny inredningsdetalj, fatet är i plåt och kommer från Mio. Bilden nedanför är på min älskade lilla Felix som ligger i soffan.
 
 

Fog in the forest

Idag blev det en tripp upp på berget där jag bor, dimmigt var det men tycker jag fånga upp fina bilder ändå.
 
 

In the forest

Idag var jag ute i skogen och fota, tystnaden är rogivande och skönt är det att bara promenera runt för sej själv, en paus från stan. Här fokusera jag mer på detaljer som ni ser i bilderna som jag även redigerat i photoshop.
 
 
 
 

RSS 2.0